Horesta

 

Holdninger

Egenkontrol

HORESTA anerkender virksomhedernes egenkontrol, som vi ser som en del af fødevaresikkerheden og et vigtigt supplement til den offentlige fødevarekontrol, men egenkontrollen er ikke en erstatning for den offentlige kontrol. Egenkontrollen skal være et styringsværktøj, som dokumenterer, at virksomheden har styr på fødevaresikkerheden hele tiden og ikke blot de 1-2 gange om året, hvor fødevarekontrollen fører tilsyn med virksomheden.


Tilbage til Mærkesager

 

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Hollandsk hotelkæde på vej til København20-04-2018Københavnerhotel får nye ejere20-04-2018Dansk operatør skal drive Moxy-hotel i Norge20-04-2018Flere turister vælger Danmark uden for sæsonen20-04-2018Aalborg-hotel lander økologisk bronzemærke20-04-2018Lübker Golf genåbner20-04-2018Handicappede beskyttes mod diskrimination19-04-2018Kan 3D-lyd og flydende campingvogne lokke flere turister til?19-04-2018