Horesta

 

Holdninger

Fødevarekontrol og fødevareregler

Fødevaresikkerheden er høj i langt de fleste restauranter i Danmark. Men en vigtig forudsætning for det høje niveau er en effektiv og retfærdig offentlig fødevarekontrol samt sanktioner på et niveau, der motiverer virksomhederne til at sikre en høj fødevarehygiejnisk standard.
Set med erhvervets øjne, er fødevaresikkerheden vigtig for branchens image og dermed for evnen til at kunne tiltrække gæster. Kontrollen er vigtig af konkurrencehensyn, så branchens brodne kar ikke med fordel kan springe over, hvor gærdet er lavest.


Tilbage til Mærkesager

 

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Hollandsk hotelkæde på vej til København20-04-2018Københavnerhotel får nye ejere20-04-2018Dansk operatør skal drive Moxy-hotel i Norge20-04-2018Flere turister vælger Danmark uden for sæsonen20-04-2018Aalborg-hotel lander økologisk bronzemærke20-04-2018Lübker Golf genåbner20-04-2018Handicappede beskyttes mod diskrimination19-04-2018Kan 3D-lyd og flydende campingvogne lokke flere turister til?19-04-2018