Horesta

 

Holdninger

Madspild

HORESTA arbejder for at nedbringe branchens madspild og er løbende i dialog med relevante organisationer og myndigheder om, hvordan det kan gøres. HORESTA rådgiver medlemmerne om, hvordan de kan minimere madspild både af hensyn til miljøet og for at nedbringe medlemmernes ressourceforbrug og driftsomkostninger. Det er afgørende, at virksomhederne selv kan vælge, hvordan de vil nedbringe deres madspild. Initiativer som doggy-bags og lignende initiativer skal være frivillige.


Tilbage til Mærkesager

 

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Ny pulje til virksomhedsrettet danskundervisning19-01-2018Københavns Madhus har fundet ny midlertidig direktør19-01-2018Førende London-restaurant varierer priserne efter travlhed19-01-2018Dansk Michelin-kok med tre stjerner: Sådan arbejder vi19-01-2018TV-koks restaurantimperium vil ikke udelukke flere lukninger19-01-2018Kæderestaurant rykker ind i jysk shoppingcenter19-01-2018Københavns første café skal have ny ejer 19-01-201830 pct. vækst i bespisningsmarkedet19-01-2018