Horesta

 

Holdninger

Madspild

HORESTA arbejder for at nedbringe branchens madspild og er løbende i dialog med relevante organisationer og myndigheder om, hvordan det kan gøres. HORESTA rådgiver medlemmerne om, hvordan de kan minimere madspild både af hensyn til miljøet og for at nedbringe medlemmernes ressourceforbrug og driftsomkostninger. Det er afgørende, at virksomhederne selv kan vælge, hvordan de vil nedbringe deres madspild. Initiativer som doggy-bags og lignende initiativer skal være frivillige.


Tilbage til Mærkesager

 

login  



Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >

PRESSEKLIP

Hollandsk hotelkæde på vej til København20-04-2018Københavnerhotel får nye ejere20-04-2018Dansk operatør skal drive Moxy-hotel i Norge20-04-2018Flere turister vælger Danmark uden for sæsonen20-04-2018Aalborg-hotel lander økologisk bronzemærke20-04-2018Lübker Golf genåbner20-04-2018Handicappede beskyttes mod diskrimination19-04-2018Kan 3D-lyd og flydende campingvogne lokke flere turister til?19-04-2018