Horesta

 

Nyheder

Emneopdelte nyheder

 

Aktiviteter

Branchenyt

Høringssvar

Meninger

Video

Få gratis rådgivning om reglerne for udenlandsk arbejdskraft

Aktiviteter21. feb 2018

Har I udenlandske medarbejdere ansat, kan I få en gratis gennemgang af reglerne på området, når SKAT holder informationsmøder i Middelfart, København og Aarhus i starten af marts.

Læs mere >

Kurser: Vil du have styr på de nye regler for Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag?

Aktiviteter20. feb 2018

I februar og marts er der mulighed for at høre nærmere, stille spørgsmål og få svar om Praktikplads-AUB, når repræsentanter fra Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag holder informationsmøder rundt i hele landet.

Læs mere >

Kurser: Hvad skal du være opmærksom på ved ansættelse af elever?

Aktiviteter15. feb 2018

Der følger et ansvar og et regelsæt med at oplære næste generation af branchens medarbejdere, men hvad skal man være særligt opmærksom på, når virksomheden ansætter elever? Det uddyber HORESTA nu på to kurser.

Læs mere >

Ekstra kursusdato! Gå hjem-møder om den nye ferielov

Aktiviteter08. feb 2018

Sidste uge kunne HORESTA fortælle om to gå hjem-møder om den nye lovgivning, og nu har vi tilføjet endnu et kursus, da den første dato i København hurtigt blev fuldt booket.

Læs mere >

Foodexpo: Har du sat kryds i kalenderen?

Aktiviteter05. feb 2018

Fra den 18. til 20. marts forvandler MCH Messecenter Herning til store haller til Nordens største fødevaremesse, Foodexpo.

Læs mere >

Her er vinderne fra DM i Skills

Aktiviteter22. jan 2018

Mellem 50.000 og 60.000 unge slog torsdag, fredag og lørdag vejen forbi Messecenter Herning, da vinderne af DM i Skills skulle findes. Elever fra 42 fag konkurrerede, mens 19 uddannelser stod for opvisninger.

Læs mere >

Få unik indsigt i bevillingsnævnenes arbejde

Aktiviteter19. jan 2018

Hvilke regler og rammer er der egentlig for bevillingsnævnenes arbejde rundt om i landet? Det går HORESTA tæt på med to seminarer i marts.

Læs mere >

Branchens bedste elever skal findes

Aktiviteter11. jan 2018

Snart lyder startskuddet for DM i Skills 2018 i Messecenter Herning. Ved Danmarksmesterskaberne for erhvervsuddannelser kårer branchens bedste kokke-, cater-, receptionist- og tjenerelever samtidig med, at der også bliver dystet i mange øvrige håndværksfag.

Læs mere >

Flere end 200 spisesteder: Sådan holder vi åbent jul og nytår

Aktiviteter19. dec 2017

HORESTA genudsender denne nyhed, da flere restauranter nu har meldt tilbage om deres åbningstider i julen og til nytår.

Læs mere >

Seminar: Hvordan udvikler nordjysk gastronomi sig?

Aktiviteter04. dec 2017

Den danske restaurantscene udvikler sig år for år, og Nordjylland er ingen undtagelse. René Langdal Jørgensen er madanmelder, underviser og arrangør af madkonkurrencer.

Læs mere >

Arrangement: Bliv klogere på cybersikkerhed

Aktiviteter01. dec 2017

Globaliseringen giver mange fordele, men også nye udfordringer som eksempelvis cybersikkerhed. HORESTA er medarrangør for et åbent temamøde den 18. december om, hvad truslen indebærer, og hvordan den tackles.

Læs mere >

Seminar: Nordjysk hoteldirektør med fokus på udvikling

Aktiviteter30. nov 2017

På HORESTAs normtalsseminar den 11. december i Aalborg kan du høre adm. direktør hos Familien Bühlmann, Anemette Bühlmann, fortælle om virksomhedens fokus på udvikling. Familien Bühlmann driver både hoteller og restauranter i Vest- og Nordjylland.

Læs mere >

Seminarer: Sushi-direktør fortæller om ekspansion og fremtidsplaner

Aktiviteter27. nov 2017

Anders Barsøe, adm. direktør hos Letz Sushi, har dette efterår åbnet restaurant efter restaurant. I december deltager han på HORESTAs normtalsseminarer i både København og Middelfart.

Læs mere >

Uddannelse for branchens største talenter

Aktiviteter24. nov 2017

De største talenter i hotel- og restauranterhvervet får mulighed for at blive skarpslebet, når HØS endnu engang inviterer inden for på sin talentuddannelse.

Læs mere >

HORESTA-seminar: Hvilke restauranter klarer sig bedst?

Aktiviteter23. nov 2017

På HORESTAs tre normtalsseminarer i december vil HORESTAs cheføkonom Jonas Kjær give indblik, hvad der karakteriserer de restauranter, som klarer sig særligt godt i erhvervet.

Læs mere >

Seminar: Danske bank giver indblik i forbrugernes økonomi

Aktiviteter22. nov 2017

Hvordan har økonomien det egentlig ude hos kunderne til Danmarks restauranter, hoteller og turismevirksomheder? Krisen er slut, men er det kun positive toner? Det vil Danske Banks privatøkonom give svaret på, når hun deltager ved HORESTAs tre Normtalsseminarer.

Læs mere >

Kursus på Bornholm: Få styr på persondatareglerne

Aktiviteter21. nov 2017

Den seneste tid har der været meget snak om EU’s persondataforordning, men HORESTA arrangerer nu et møde på Bornholm om det nye regelsæt målrettet hotel- og restauranterhvervet.

Læs mere >

HORESTA Årsdag: Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Aktiviteter16. nov 2017

Nu er dagen kommet, og vi glæder os meget til at byde flere end 400 direktører og beslutningstagere velkommen til de fantastiske rammer på Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus. Dørene åbner kl. 9.30.

Læs mere >

7 dage til Årsdag: Digital rådgiver viser vejen til succes på sociale medier

Aktiviteter09. nov 2017

Morten Nordstrøm rådgiver både store og små virksomheder i, hvordan de bedste når både eksisterende og nye målgrupper på sociale medier. Og han ved, hvad han snakker om. Han har nemlig også selv flere end 130.000 følgere på Instagram.

Læs mere >

Ingen Årsdag uden branchefest!

Aktiviteter07. nov 2017

HORESTA har gjort det til en tradition at slutte en inspirerende årsdag af med et brag af en branchefest - Og 2017 er ingen undtagelse!

Læs mere >

Her er semifinalisterne til Årets Kok og Årets Tjener

Aktiviteter03. nov 2017

Semifinalerne til Årets Kok og Årets Tjener 2018 er fundet, og vi ved nu, hvem der skal dyste om to af dansk gastronomis fornemmeste titler.

Læs mere >

Arrangement i Aalborg: Sådan må din virksomhed markedsføre alkohol

Aktiviteter02. nov 2017

AlkoholReklameNævnet har i samarbejde med Nordjyllands Politi og Bevillingsnævnet i Aalborg tilbudt at ville et holde oplæg omkring reglerne indenfor markedsføring af alkohol, herunder bl.a. aggressiv markedsføring samt markedsføring rettet mod børn og unge.

Læs mere >

Få øget indsigten i din virksomheds og branchens økonomi

Aktiviteter01. nov 2017

HORESTAs analyseafdeling er ved at lægge sidste hånd på årets store økonomiske analyse af erhvervet, Normtalsanalyesen. På tre seminarer i starten af december kan du få indsigt i Normtalsanalysens resultater.

Læs mere >

Vil du godkende praktiksteder til branchens uddannelser?

Aktiviteter31. okt 2017

HORESTA har brug for besigtigelsesfolk, der kan hjælpe med at godkende praktiksteder for elever på gastronom- og tjeneruddannelserne.

Læs mere >

Succesfuld tysk hoteldirektør indtager scenen ved HORESTA Årsdag

Aktiviteter31. okt 2017

HORESTA Årsdag er lige på hjørnet, og blandt talerne er Marco Nussbaum, CEO og stifter af den tyske hotelkæde Prizeotel. I Tyskland bliver han kaldt ’den kontrollerede regelbryder’.

Læs mere >

Optaktsvideo: Det her kan du forvente af HORESTA Årsdag!

Aktiviteter26. okt 2017

HORESTA Årsdag er ensbetydende med inspiration, netværk og højt humør. I år finder dagen sted på Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus den 16. november, og temaet er ”Rethink”.

Læs mere >

Fuld fart på tilmeldingerne til HORESTA Årsdag

Aktiviteter19. okt 2017

Der er rift om pladserne til både HORESTA Årsdag og den tilhørende branchefest om aftenen. Selvom der næsten er en måned til arrangementet, så har flere end 300 tilmeldt sig årsdagen, og flere end 160 er allerede klar til at feste med om aftenen.

Læs mere >

Gå hjem-møder: Ny ferielov vil ændre regler for optjening og afvikling af ferie

Aktiviteter18. okt 2017

Et forslag til en ny ferielov lægger op til, at medarbejdere optjener og afvikler deres ferie samtidig. Som et led i den nye ferielov vil nye medarbejdere derfor kunne holde betalt ferie i det første år af deres ansættelse.

Læs mere >

HORESTA Årsdag: McDonald’s-direktør giver sin opskrift på effektiv rekruttering

Aktiviteter13. okt 2017

På HORESTA Årsdags den 16. november giver et veloplagt panel dig deres bud på, hvordan man sikrer sig de kvalificerede og motiverede medarbejdere.

Læs mere >

Sidste chance: Hvem skal anerkendes for markedsføringen af Danmark?

Aktiviteter12. okt 2017

Nu er det sidste chance for at indstille nominerede til HORESTAs MARIA-pris. Anerkendelsen gives til en person, der leverer et unikt bidrag til markedsføringen af Danmark. Fristen for indstillinger udløber i dag.

Læs mere >

Skal du med på HORESTAs netværkstur for restauranter til Marokko?

Aktiviteter12. okt 2017

HORESTA har Marrakesh, Marokko, sammensat et spændende program, som giver et unikt og særligt indblik i den marrokanske, gastronomiske kultur, hvor kokke de senere år har rejst til i hobetal for at lade sig inspirere.

Læs mere >

Sidste chance for tilmelding til Årets Kok eller Årets Tjener 2018

Aktiviteter11. okt 2017

En række af gastronomiens og tjenerfagets allerstørste profiler gennem tiden har kunnet pryde CV’et med titlerne som Årets Kok og Årets Tjener. Nu leder vi efter de næste store navne i rækken, og tilmeldingsfristen er den 18. oktober.

Læs mere >

Få pladser tilbage til kursus om persondata

Aktiviteter09. okt 2017

Har du styr på din virksomheds håndtering af persondata og de nye regler, der er på vej?

Læs mere >

Gense højdepunkter fra HORESTAs Årsdag 2016 – og tilmeld dig 2017

Aktiviteter03. okt 2017

HORESTAs Årsdag startede sidste år med et brag, da Stomp-musikere spillede Øksnehallen op. Den 16. november gentager vi succesen. I år bliver arrangementet holdt på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

Læs mere >

Hvem har gjort noget særligt for markedsføringen af Danmark?

Aktiviteter29. sep 2017

Har du et godt bud på en person, som leverer et unikt bidrag til markedsføringen af Danmark? Så skynd dig at indstille personen til at modtage dette års MARIA-pris.

Læs mere >

Kom til overenskomstkursus i Jylland

Aktiviteter21. sep 2017

HORESTA afholder overenskomstkursus i hovedoverenskomsten med 3F, hvor vi gennemgår overenskomstens regler med særlig fokus på de ændringer, der er gennemført ved overenskomstfornyelsen i 2017.

Læs mere >

Er du Årets Kok eller Årets Tjener 2018?

Aktiviteter20. sep 2017

HORESTA og 3F sætter igen jagten ind på at finde Danmarks dygtigste kok og landet bedste tjener. Alle med et svendebrev eller tilsvarende udenlandsk uddannelsesbevis kan deltage.

Læs mere >

Se hvordan NICE Challenge skabte mindeværdige oplevelser

Aktiviteter19. sep 2017

I NICE Challenge udfordrede medarbejdere og studerende sig selv og hinanden i at skabe mere mindeværdige og overraskende oplevelser sammen med gæster og kunder.

Læs mere >

Sidste chance: Gå hjem-møde om at spare tid og penge på rengøringen

Aktiviteter18. sep 2017

Budgetterer virksomheden rengøringen korrekt, kan man spare penge og undgå dyre ekstraregninger. Det sætter HORESTA fokus på ved et gå hjem-møde på onsdag.

Læs mere >

Finansministeren til debat med Turismens Vækstråd

Aktiviteter15. sep 2017

Hvordan sikrer vi, at Danmark får fuldt udbytte af væksten i den internationale turisme?

Læs mere >

HORESTA Årsdag: Han viser dig vej til stærkere kundeloyalitet

Aktiviteter15. sep 2017

HORESTA Årsdag nærmer sig, og vi har pakket et program med masser af inspiration til branchens virksomheders drift. På programmet har vi blandt andre André Wiringa, som rådgiver virksomheder i at skabe stærke bånd til gæsterne.

Læs mere >

HORESTA fejrede formanden

Aktiviteter08. sep 2017

Flere hundrede gæster dukkede op for at fejre Jens Zimmer Christensen, da HORESTA den 7. september fejrede formandens 70 års dag med en reception.

Læs mere >

Nu kan du sikre dig din billet til HORESTA Årsdag 2017

Aktiviteter08. sep 2017

HORESTA samler igen i år hele branchen til årsdag fyldt med inspiration og fest. Og nu er der åbent for tilmelding!

Læs mere >

Gå hjem-møde: Sådan kan din virksomhed spare tid og penge på rengøringen

Aktiviteter06. sep 2017

Hvad koster virksomhedens rengøring? Og hvad kan man optimere? Budgetterer virksomheden rengøringen korrekt, kan man spare penge og undgå dyre ekstraregninger. Det sætter HORESTA fokus på ved et kommende gå-hjem-møde.

Læs mere >

Gratis forløb: Kickstart din virksomheds økologiomlægning

Aktiviteter05. sep 2017

Er du allerede hoppet med på bølgen og har lagt om til økologi i dig køkken? Eller står du stadig i startfeltet og tænker over, hvordan du kommer i gang? Så kom med på gratis inspirationsforløb.

Læs mere >

Gå hjem-møde: Få styr på virksomhedens håndtering af persondata

Aktiviteter04. sep 2017

EU har vedtaget en ny databeskyttelsesforordning, som vil resultere i en ny dansk persondatalov.

Læs mere >

Hvad skal man være opmærksom på, når man fermenterer i køkkenet?

Aktiviteter31. aug 2017

Under fødevaremessen BITE Copenhagen havde HORESTA inviteret interesserede til Masterclass i sikker gastronomi. For hvordan dokumenterer man, at produktet er sikkert, når det i sidste ende skal serveres for gæster i en restaurant, kantine eller på et hotel?

Læs mere >

Sådan kan du udnytte big data, sociale medier, apps, bots og meget mere

Aktiviteter29. aug 2017

Er du nysgerrig på, hvad der er på vej indenfor Big Data, Sociale medier, apps, Bots, etc. og hvilken indflydelse, det får på fremtiden indenfor erhvervs- og turismeudviklingen?

Læs mere >

Kan din service inspirere? Stafetten i mindeværdige oplevelser er i gang

Aktiviteter22. aug 2017

NICE projektet har skudt verdens første stafet i mindeværdige serviceoplevelser i gang, NICE Challenge. Målet er at sætte fokus på de særlige gæsteoplevelser og inspirere kollegerne i branchen og andre interesserede.

Læs mere >
Find flere nyheder i nyhedsarkivet