Horesta

 

Nyheder

Madkastellet nomineret til Københavns Erhvervspris

16. maj 2018

"Madkastellet sætter København på verdenskortet som attraktiv storby for kulinariske smagsoplevelser og nordisk madkultur." Sådan lyder det bl.a. i begrundelsen for, at Madkastellet er nomineret til Københavns Erhvervspris 2018 i kategorien 'KBH som attraktiv storby'.

Sidste år trakterede Madkastellet mere end 70.000 gæster fra ind- og udland til 600 konferencer, events, fester og middage i København, og nomineringen er en stor anerkendelse af hele Madkastellet siger Rasmus Pors:

"Madkastellet er i vækst, og skaber mange arbejdspladser i byen. I dag beskæftiger vi mere end 100 mennesker, der hver dag leverer kvalitetsoplevelser. Nomineringen til Københavns Erhvervspris er en anerkendelse af vores holds arbejde og indsats."

At Madkastellet leverer kvalitet blev cementeret, da Madkastellet stod for forplejningen ved uddelingen af de nordiske Michelin-stjerner i år.

Københavns Erhvervspris uddeles 30. maj i Festsalen på Københavns Rådhus. De andre nominerede i kategorien ’KBH som attraktiv storby’ er: Copenhagen Bicykles, CPH Village, Stromma og Sybo Games. Sidste år vandt kafferisteriet The Coffee Collective i kategorien ’KBH som attraktiv storby’.

 

 

Kommentarer