Horesta

 

web

Mere om CSR

På følgende hjemmesider kan man læse mere om ansvarlighed og finde konkrete råd og vejledning om ansvarlighed inden for arbejdskraft, miljø og klima, samt global ansvarlighed.

  • På Erhvervs- og Selskabsstyrelsens hjemmesider www.eogs.dk og www.samfundsansvar.dk findes flere oplysninger om projekt ”Overskud med Omtanke” og om regeringens øvrige arbejde for at hjælpe virksomheder med at udvise ansvarlighed.
  • Rådet for Bæredygtig Erhvervsudvikling (RBE) har som formål at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne gennem udvikling af bæredygtighedsbegrebet.
  • Danish Import Promotion Programme (DIPP) rådgiver danske importører om CSR i relation til import fra udviklingslande.
  • Det internetbaserede værktøj CSR-Kompas er udarbejdet af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen og kan benyttes til at dokumentere miljømæssige eller sociale forhold over for kunder samt stille miljømæssige eller sociale krav over for leverandører.
  • Dansk Initiativ for Etisk Handel hjælper virksomheder med problemstillinger vedrørende etisk handel og leverandørstyring.
  • Business Social Compliance Initiative er en fælles europæisk platform inden for detailhandel, tekstil og import, som arbejder for monitorering og forbedring af forhold i leverandørlande.
  • Under overskriften ”Arbejdsstyrken er større end du tror” på www.arbejdsstyrke.dk præsenterer Beskæftigelsesministeriet forskellige muligheder for at rekruttere langtidsledige medarbejdere.

Læs desuden om den helt nye handlingsplan fra regeringen.

 

For yderligere information kontakt:

Mikal Holt Jensen

Miljøchef, Green Key,
Klassifikation & Mærkning
Tlf.: +45 35 24 80 80holt@horesta.dk

Mette Væggemose

Advokatfuldmægtig
Juridisk afdeling
Tlf.: +45 35 24 80 80
Mobil: +45 20 61 86 68

mev@horesta.dk

login  Få et login/password >Har du glemt dit password? >

Nyhedsbrev

Tilmeld dig HORESTAs nyhedsbrev og hold dig opdateret på branchenyt, lovgivning, arbejdsret, fødevarer og miljø
Tilmeld nyhedsbrev >