Hos HORESTA mener vi, at måltidsoplevelsen kan bidrage til vækst i branchen. Her kan du læse mere om aktiviteter, som kan fremme madens kvalitet, rammerne omkring måltidet og mødet mellem gæst og vært.

HORESTAs gastronomiske aktiviteter
 HORESTA er medlem af Team Gastronomi og støtter herigennem også FOOD – Food Organisation of Denmark , som vil markedsføre og fremme Nordisk Gastronomi og mad. 

Gastronomisk udvikling

FOOD er en non-profit organisation skabt for at øge interessen for dansk & nordisk gastronomi og fødevarekultur.

FOOD fremmer nordisk mad & gastronomi. Deres formål er omverdenen skal have et bedre blik for den fantastiske udvikling der er i gang, og de unikke danske og nordiske smagsoplevelser.

Læs mere om FOOD som markedsfører og fremme Nordisk Gastronomi og mad. 

Derudover har HORESTA arbejdet målrettet for etableringen af Madkulturen, som arbejder ud fra visionen om at styrke madkulturen i Danmark. Fokus ligger på at styrke kvaliteten af den mad, vi spiser, såvel ude som hjemme, og at styrke udviklingen og afsætningen af kvalitetsfødevarer.

HORESTA arbejder for Akademiet Bocuse d’Or Danmark, som støtter den dansk kandidat til det uofficielle verdensmesterskab for kokke. HORESTA har sekretariatet for BOCUSE d’Or.

HORESTA støtter udviklingen af lokale madoplevelser blandt andet gennem Local Cooking, som er en regional restaurantkonkurrence, hvor lokale og regionale restauranter dyster om at servere den bedste ret med lokale råvarer.

Tine.jpg
Fødevarechef
Tine Skriver