Der var udsolgt til vores Restaurant Insight 2024 på Kayak Bar, hvor der var mulighed for at få inspiration til hvordan man kan udvikle sin virksomhed. Samtidig var der interessante oplæg, der gav mulighed for at blive opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til restaurantbranchens udvikling.
Her holdt blandt andet cheføkonom i HORESTA, Jonas Kjær, oplæg om hvordan det er gået for branchen i 2023, og hvordan markedet generelt ser ud lige nu.
Derudover var der også oplæg fra stifter af Gasoline Grill, Klaus Wittrup og cheføkonom i Nordea, Helge J. Pedersen.
Du finder oplæggene i deres fulde længde på vores hjemmesiden under ’analyser’ eller ved at trykke på følgende Link.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyt hotelprojekt ved Kronborg godkendt af Helsingør Byråd
27-09-2024
-
Norsk hotelrigmand vil udfordre Carlsberg og Unibrew i hjemlandet
26-09-2024
-
Nyt restaurantkoncept i Aalborg fra stjernekok og revisor
26-09-2024
-
Fynbo tager over i tre sønderjyske fastfood-restauranter
26-09-2024
-
Rutsjebane blandt Europas bedste
26-09-2024
-
Åbner næste år: Kæde søger hoteldirektør
26-09-2024
-
Mønsted Kalkgruber er nu certificeret som Green Attraction
26-09-2024