Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mindst 6.500 faglærte og ufaglærte ansatte i offentlige og private virksomheder får nu mulighed for gratis at videreuddanne sig og få et kvalifikationsløft.

Det sker i forbindelse med ”Trepartsaftale om styrket og mere fleksibel voksen-, efter- og videreuddannelse”, som regeringen og arbejdsmarkedets parter indgik i 2017. I forlængelse af aftalen opretter Uddannelses- og Forskningsministeriet nu en omstillingsfond og der afsættes 65 millioner kroner årligt – i 2018 dog 32,5 millioner, da ordningen startes 1. august.

”Min vision er, at vi skal kunne uddanne os hele livet. Vi har brug for en større vekselvirkning mellem uddannelse og erhvervsliv. Det gælder for studerende, der har taget en videregående uddannelse, men bestemt også for faglærte og ufaglærte. Med omstillingsfonden giver vi mange tusinde danskere nye muligheder for at blive klogere og tage et uddannelsesforløb i løbet af deres arbejdsliv. Og vi stiller den viden, der er på uddannelsesstederne til rådighed for flere mennesker. Omstillingsfonden er et godt skridt på vejen til et uddannelsessystem, vi kan vende tilbage til hele livet”, siger uddannelses og forskningsminister Tommy Ahlers.

Læs mere her.

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind