Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det sidste år har været hårdt for hotel- og restaurationsbranchen på grund af Covid-19 pandemien. Nogle har sendt medarbejdere på lønkompensation - andre har måtte afskedige dygtige og kvalificerede medarbejdere, skriver Sjællandske.

Der er netop lanceret et nyt kursuskatalog, som skal være med til at hjælpe restaurationsbranchen i gang under genåbningen af Danmark. Kataloget indeholder et bredt spektrum af kurser, som kan være med til at give medarbejdere nye kompetencer. Kataloget indeholder også information om, hvordan opkvalificeringen kan finansieres - der er f.eks. mulighed for VEU-godtgørelse samt tilskud fra Hotel-, Restaurant- og Turisterhvervets Kompetenceudviklingsfond til virksomheder omfattet af overenskomsten mellem Horesta og 3F Privat Service, Hotel og Restauration.

”Vi kan godt være bekymrede for, om der er nok kvalificeret arbejdskraft til branchen. Derfor er vi også glade for, at vi i samarbejde med andre gode kræfter - via det nye kursuskatalog - giver virksomhederne og deres medarbejdere mulighed for at opkvalificere sig. Dygtige, kvalificerede medarbejdere vil altid være en styrke for branchen og dens virksomheder,” siger Allan Kjær Hansen, HORESTA, Regionsformand for Region Sjælland.

Læs hele historien her.

Log ind