Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der blev uddelt to sæt bronzemedaljer til danske kokkelandshold, da kokke-VM i Luxembourg torsdag blev afgjort. Både cateringlandsholdet og juniorkokkelandsholdet var tredjebedst ved de fireårlige verdensmesterskaber. Det oplyser Dansk Gastronomisk Union i en pressemeddelelse til Ritzau.

”Næste målsætning er olympisk guld i Stuttgart 2024. Jeg er pavestolt af mit stabile team, der igen præsterer på allerhøjeste plan,” siger Lars Nielsen, der er teammanager for cateringlandsholdet, i meddelelsen.

Cateringlandsholdet er forsvarende olympisk mester, da kokkene tog guldmedaljerne ved OL i 2020. Det var første gang nogensinde, at et dansk kokkelandshold vandt OL-guld. Ved kokke-VM i Luxembourg var Danmark også repræsenteret ved kokkelandsholdet, der ikke formåede at komme på podiet trods en målsætning om medaljer.

Læs hele historien her.

648 stykker bestik…..

Om mindre end tre uger kårer vi Årets Kok, Årets Tjener og landets bedste elever, og det er en stor praktisk øvelse, som involverer langt mere og langt flere end konkurrencedeltagerne.

Log ind