Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Campus Bornholm starter til oktober også et hold, hvor ufaglærte tjenere på rekordtid kan opkvalificeres til faglærte tjenere med svendebrev, skriver Bornholm.nu.

Turbo-konceptet har vist sig særdeles velegnet for kokke, og nu udvides det til tjenere, da hotel- og restaurationsbranchen på Bornholm mangler udlært arbejdskraft.

Turbo-forløbene gør det muligt for personer over 25 år med mindst to års relevant erhvervserfaring at gennemføre erhvervsuddannelser på under et halvt år. Både kokke- og tjenerforløbet er tilrettelagt af 3F og HORESTA, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Jobcenter Bornholm og Campus Bornholm.

Læs hele historien her.

Stor dansk hotelkoncern hyldede sine mange elever

Arp-Hansen Hotel Group, Københavns største hotelkæde, hyldede ved sit årlige event Årets Elev sine 28 receptionist-, tjener- og kokkeelever. Der var tre vindere plus særprisen: Årets Fighter.

Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og egen online booking

Kl. 09.00 - 16.00

Få flere direkte bookinger og nedbring udgifterne til kommissioner!

Nu kan I få hjælp til at tage kontrollen over virksomhedens markedsføring og styrke jeres synlighed på nettet. Målet med kurset er at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Log ind