Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den 23. maj afholder Bornholmske Flygtningevenner og ”Bornholm hjælper ukrainske flygtninge” speeddating for ukrainske flygtninge, men det er ikke en helt normal form for speeddating. Det handler ikke om romance, men om at jobsøgende ukrainske flygtninge og bornholmske arbejdsgivere skal finde hinanden, skriver TV2 Bornholm.

Den ukrainske arbejdskraft falder også på et tørt sted. Der er nemlig mangel på arbejdskraft på Bornholm. Særligt hotel- og restaurationsbranchen har haft store problemer, med at få arbejdskraft nok til den kommende turistsæson. Derfor bakker HORESTA også op om arrangementet.

”Nu er det jo ikke en hemmelighed, at vi mangler hænder i vores branche. Rigtig mange forsøg er allerede blevet gjort for at finde den arbejdskraft, så alle tiltag er kærkomne,” siger Benny Schou, formand for HORESTA Bornholm.

Læs hele historien her.

Webinar: Genvejen til international arbejdskraft

Mange virksomheder har udfordringer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere, men er du åben overfor at ansætte medarbejdere fra udlandet er der gratis hjælp at hente. Det kan du høre mere om på et webinar den 25. marts.

Log ind