Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Trods det faktum, at Eric Vildgaard blev uddannet som kok så sent som for syv år siden, er hans og hustruen Tinas lille, tostjernede restaurant Jordnær i Gentofte på kort tid blevet en af Danmarks og dermed også verdens bedste. En aften her, hvor der praktisk talt er lige så mange ansatte, som der er gæstepladser, koster det samme som på Noma, og der er stort set altid fuldt hus, skriver Berlingske.
Restaurantens position på den internationale scene blev bekræftet forleden uge, hvor Vildgaard var inviteret til at optræde ved Madrid Fusion, som er en af verdens mest betydningsfulde gastronomiske konferencer.
Efter Vildgaards indlæg på scenen foran flere hundrede af verdens førende gastronomer gav han hele ni interviews til internationale medier. Det forstår man godt, for Erics historie er ikke som de fleste andre topkokkes; det er til at se med det blotte øje: Når den store kok træder ind i spisesalen og med sin kolossale hænder, der bærer budskabet H A T E tatoveret over knoerne, serverer en forsvindende lille, sprød og fin krustade med hummer, fornemmer man en fortid, hvor kæmpenæverne blev brugt til anderledes grove og destruktive formål end at skabe forfinet gastronomi.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Der er noget, danskerne ikke har lært om at gå på restaurant – og det handler om opførsel, lyder opsang
19-04-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
19-04-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
19-04-2024
-
Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger
19-04-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
19-04-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
19-04-2024
-
25 millioner kroner til markedsføring: Jysk destination jagter de internationale turister
19-04-2024