Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De nominerede til Landbrug & Fødevarers kokkekonkurrencer er blevet offentliggjort. Alle de nominerede kokke og restauranter får besøg af en fagjury, der skal smage sig igennem de pågældende retter, hvorefter vinderne af konkurrencerne findes og præsenteres til en prisuddeling d. 28. november på Axelborg i København.

De populære kokkekonkurrencer ”Årets Ret Med…” blev første gang afholdt i 2011, hvor Årets Ret med Gris satte det hele i gang. Sidenhen har konkurrencerne vokset sig store, og i 2021 blev Årets Ret med Fisk & Skaldyr introduceret, mens Årets Ret med Økologisk Ost afholdes for første gang i 2022. Og det er ikke tilfældigt, at det lige præcis er økologisk ost, som tilslutter sig de prestigefulde kokkekonkurrencer:

”De økologiske oste er ved at vinde stort indpas blandt de danske restauranter. Der produceres mange lokale økologiske oste af ekstrem høj kvalitet, og de bliver flittigt brugt i topgastronomien. Det vil vi gerne sætte fokus på, og derfor har vi valgt at tilføje Årets Ret med Økologisk Ost, så vi virkelig kan se, hvordan landets bedste kokke arbejder med det her store udvalg af økologiske oste”, siger seniorkonsulent for foodservice, gastronomi og udvikling i Landbrug & Fødevarer, Anders Nicolajsen.

Se alle de nominerede i konkurrencerne

Årets Ret med Fisk & Skaldyr:

Svinkløv Badehotel, Fjerritslev

Formel B, København V 

Ruths Hotel, Skagen

Årets Ret med Økologisk Ost:

Formel B, København V

Restaurant Treetop, Vejle

Alimentum, Aalborg

Årets Ret med Gris:

Gemini, København V

Resumé, Svendborg

ET, Aarhus

Treetop, Vejle

Polly, Frederiksberg

Læs mere her.

 

648 stykker bestik…..

Om mindre end tre uger kårer vi Årets Kok, Årets Tjener og landets bedste elever, og det er en stor praktisk øvelse, som involverer langt mere og langt flere end konkurrencedeltagerne.

Log ind