Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det skal snart være slut med at smide den tomme to go-kop i skraldespanden eller ærgre sig over, at der flyder med engangsemballage i Aarhus. Nicolaj Bang, rådmand for Teknik og Miljø, vil som et treårigt forsøg indføre pant på takeaway-emballage.

Rammerne og finansiering er på plads. Derfor annoncerer kommunen nu et udbud efter en eller flere eksterne samarbejdspartnere, der kan hjælpe med at etablere et pantsystem, der skal kunne bruges i hele Aarhus Midtby.

”Aarhus skal gå forrest og være med til at udvikle og afprøve nye og innovative løsninger, der kan understøtte den grønne omstilling. Vi bruger enorme mængder takeaway-emballage i Danmark, og forbruget er stigende. Derfor betyder det virkelig noget, hvis vi kan gøre det nemmere for både forbrugere og erhvervsliv at vælge et mere bæredygtigt alternativ til engangsemballage,” sig Nicolaj Bang, rådmand, Teknik og Miljø.

Læs hele historien her.

Stort hotelbyggeri i Aarhus midtby er gået i gang

Selvom det tog sin tid at få de rette godkendelser til at begynde opførslen af Comwells store tilbygning, så er det ikke til at overhøre, at entreprenøren nu har fået grønt lys til at gå i gang.

Log ind