Odenses potentiale som én af landets mest attraktive samarbejdspartnere på store events udfordres af et lavere antal hotelværelser sammenlignet med andre store byer uden for hovedstadsområdet.

Det tager Odense Sport & Event, ejerne bag blandt andet Odense Boldklub, Odense Congress Center og Hotel Odeon, nu et stort skridt mod at rette op på med opførelsen af 195 helt nye hotelværelser – kun et stenkast fra både Odenses centrum og det nye supersygehus, OUH.

”Det er en stor dag for os og for erhvervsturismen i Odense. Vi lytter til vores kunder, og ét af de ønsker, jeg har hørt fra vores samarbejdspartnere flest gange, er at kunne tilbyde overnatning til et større antal af de gæster, der deltager i en aktivitet på kongrescenteret. I nogle udbudssager er der krav om minimum 250 værelser på stedet, så vi vil med 300 værelser fremadrettet stå markant stærkere som mødested,” fortæller administrerende direktør i Odense Sport & Event, Enrico Augustinus, på byggepladsen med udsigt til Odense Congress Center.

Læs hele historien her.

Log ind