Restaurant Jordnær i Gentofte havde haft åbent i knap et år, da den fik sin første michelinstjerne. To år senere fik den to.

Normalt ville det gøre køkkenchefen til lidt af en stjerne, der alene solede sig i mediernes og gæsternes beundring, og nok er køkkenchefen, Eric Vildgaard, en god historie, en dreng fra et belastet område, som blev mere end småkriminel som ung, tog for mange stoffer som kok og som kun med det yderste af neglene og viljestyrke skabte sig et liv på den rigtige side af stregen. Men når det handler om Jordnær, er Eric Vildgaard ikke hele historien, hans kone, Tina, der er restaurantchef, er mindst lige så vigtig.

Måske vigtigere. For det er hendes fortjeneste, at Eric Vildgaard tog sig sammen og blev den stjernekok, hun kunne se i ham, da han ikke selv anede, at han havde så stort et talent. Tina Kragh Vildgaard har styr på ham. På sig selv. På restauranten. På alting.

Nu fylder hun 40 år.

Læs hele historien her.

Nyt netværk vil fremtidssikre dansk gastronomi

Danmarks position som gastronomisk supermagt risikerer at erodere, hvis der ikke bliver sat ind på flere fronter. Sådan lyder budskabet fra et nyt netværk, som havde sit første møde i denne uge.

Letz Sushi åbner i Risskov

Risskov bliver en restaurant rigere, når sushikæden Letz Sushi åbner nu sin fjerde restaurant i Aarhus. Denne gang har Letz Sushi kastet sin kærlighed over Risskov, hvor man mandag 27. februar åbner op i helt nye omgivelser, skriver Lokalavisen.

Log ind