Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Uffe Nielsens bidrag har haft en betydelig indflydelse på madhåndværket i Danmark og i Norden. Hans evne til at samle mennesker omkring bordets glæder, lære fra sig i køkkenet, promovere og inspirere alle aldre er velkendt og anerkendt på tværs af grænser.
Nu har Uffe Nielsen modtaget Le Cordon Bleu du Saint Esprit, som er en ridderorden af 1579, der blev stiftet i Frankrig af Kong Henrik III. Den danske autonome afdeling har fokus på gastronomi, bordkultur og humanitært arbejde, skriver Nordsøposten.
Ordenens æresmedlemmer og medlemmer repræsenterer gastronomi, hoteldrift, kunst, videnskab, håndværk, ernæring, forsvar, teknologi, liberale erhverv, læring, undervisning, diplomati og journalistik.
Uffe Nielsens utrættelige indsats og stærke vilje til aldrig at give op, men i stedet se fremad, har gjort ham til en af branchens mest eftertragtede personligheder gennem årene. Han har vendt udviklingen og sikret Kokkeforeningen en solid position.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Der er noget, danskerne ikke har lært om at gå på restaurant – og det handler om opførsel, lyder opsang
19-04-2024
-
Velkendt navn gør comeback som hoteldirektør på Lolland
19-04-2024
-
Lille dansk kro hyldet i New York Times
19-04-2024
-
Efter 10 år: Vil stoppe ulovlige overnatninger
19-04-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
19-04-2024
-
Nu opføres jysk feriecenter til 120 millioner kroner
19-04-2024
-
25 millioner kroner til markedsføring: Jysk destination jagter de internationale turister
19-04-2024