Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ambitionerne for den københavnske kæde Pasta La Pasta var tårnhøje.

Kæden holder til tre steder i hovedstaden og er stiftet af Martin Bøie Ipsen og Morten Paaske Christensen, der begge er velkendte ansigter på den københavnske madscene.

Målet med Pasta La Pasta var at »forfine og løfte den simple italienske pasta« ved hjælp af innovative teknikker og importere håndlavet pasta og særlige saucer fra Norditalien direkte ind i den danske hovedstad. 

Men nu må selskabet bag pastakæden sluge en konkurs. Det fremgår af Statstidende, skriver Finans.dk. 

Kurator Stefan Simmelsgaard Hansen siger:

”Det er en begæring fra en kreditor, som har lånt selskabet penge, som ikke kan tilbagebetales. Stifterne har forsøgt at finde en løsning, men det er ikke lykkedes,” forklarer han.

Læs hele historien på finans.dk

Log ind