Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ambitionerne for den københavnske kæde Pasta La Pasta var tårnhøje.
Kæden holder til tre steder i hovedstaden og er stiftet af Martin Bøie Ipsen og Morten Paaske Christensen, der begge er velkendte ansigter på den københavnske madscene.
Målet med Pasta La Pasta var at »forfine og løfte den simple italienske pasta« ved hjælp af innovative teknikker og importere håndlavet pasta og særlige saucer fra Norditalien direkte ind i den danske hovedstad.
Men nu må selskabet bag pastakæden sluge en konkurs. Det fremgår af Statstidende, skriver Finans.dk.
Kurator Stefan Simmelsgaard Hansen siger:
”Det er en begæring fra en kreditor, som har lånt selskabet penge, som ikke kan tilbagebetales. Stifterne har forsøgt at finde en løsning, men det er ikke lykkedes,” forklarer han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Turismeudspil: Reformér Campingreglementet
18-04-2024
-
Ny i HORESTA: fokus på gastronomi og selvforkælelse i naturskønne omgivelser
18-04-2024
-
Hotel Insights 2024: Lær at sikre synlighed på nettet
18-04-2024
-
Vi har opdateret vores ansættelsesbeviser
18-04-2024
-
Danmarks Bedste Konferencekokke er blevet kåret
18-04-2024
PRESSEKLIP
-
Nyt kanonregnskab fra hotelscenen: Scandic leverer stort overskud
18-04-2024
-
Sofie og Jeppe rækker ud efter medaljer til Skills, og forventninger til dem er store
18-04-2024
-
I dag åbner Københavns nye madmekka efter flere års ombygning
18-04-2024
-
Femte måned i træk med tilbagegang i passagerer
18-04-2024
-
7.000 kvadratmeter stort plejecenter udbydes til hotelprojekt
18-04-2024
-
Flere campister – men færre campingvogne
18-04-2024
-
Great Northern i Kerteminde er næsten klar til at blive vist frem: Udvider restauranten - næste skridt bliver hotel
18-04-2024
-
Knald eller fald for Ild.Pizza: Her genåbner to af Aarhus-kædens pizzeriaer
18-04-2024