Du opnår viden, som gør dig i stand til:

- At beskrive sensorik ved forskellige kaffe, the og kakao.

- På et grundlæggende niveau at beskrive hvor og hvordan kaffe, the og kakao dyrkes og betydningen af eksempelvis pris, klima og smag.

- At beskrive den sensoriske betydning af ristningsgraden.

- At beskrive et udvalg af varme kaffedrikke, te og kakao på baggrund af produktets egenskaber.

 

På baggrund af denne viden, opnår du færdighed i:

- At vejlede gæsterne om typisk efterspurgte "kaffedrikke", te og kakao

- At tilberede typisk efterspurgte "kaffedrikke", te og kakao

- At betjene, rengøre og vedligeholde udstyr, som bruges til at fremstille varme drikke

AMU-kursus: Ja-Tak | Barista 1: tilberedning af kaffe, kakao og the

HVOR

Kold College, Landbrugsvej 55, Odense S

HVORNÅR

Dato: 6. - 7. januar 2025

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.