Du opnår viden, som gør dig i stand til:
- At beskrive sensorik ved forskellige kaffe, the og kakao.
- På et grundlæggende niveau at beskrive hvor og hvordan kaffe, the og kakao dyrkes og betydningen af eksempelvis pris, klima og smag.
- At beskrive den sensoriske betydning af ristningsgraden.
- At beskrive et udvalg af varme kaffedrikke, te og kakao på baggrund af produktets egenskaber.
På baggrund af denne viden, opnår du færdighed i:
- At vejlede gæsterne om typisk efterspurgte "kaffedrikke", te og kakao
- At tilberede typisk efterspurgte "kaffedrikke", te og kakao
- At betjene, rengøre og vedligeholde udstyr, som bruges til at fremstille varme drikke
Hent materialer og
se eller gense webinarer
OBS: en del af indholdet er forbeholdt medlemmer af HORESTA og kræver medlemslogin. Er du medlem, kan du oprette login her. Det kræver kun dit medlemsnummer og postnummer.
Se eller gense et udvalg af tidligere afholdte webinarer og hent materialerne.
Billeder
Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede.
HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.
Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?
HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.
Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.