Du opnår viden, som gør dig i stand til:
- At beskrive hvordan man producerer kaffe og beskrive forskellige kaffer ud fra deres oprindelse og forarbejdning samt dyrkningsmetode.
- At beskrive forskellige kaffer ud fra sensorik.
- At forstå teknikken i en kaffe/espressomaskine.
- At beskrive forskellige typer af mælkeprodukter heriblandt laktosefri alternativer
- At beskrive hvordan arbejdsprocesserne ved fremstilling af kaffedrikke optimeres.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
- At tilberede kaffedrikke til gæster og kunder ud fra en opskrift.
- At vejlede gæster og kunder i valg af kaffe/kakao drikke.
- At udvikle kaffekoncepter med fokus på målgrupper og trends.
Hent materialer og
se eller gense webinarer
OBS: en del af indholdet er forbeholdt medlemmer af HORESTA og kræver medlemslogin. Er du medlem, kan du oprette login her. Det kræver kun dit medlemsnummer og postnummer.
Se eller gense et udvalg af tidligere afholdte webinarer og hent materialerne.
Billeder
Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede.
HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.
Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?
HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.
Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.