Du opnår viden om:

- Rentable koncepter for klimavenlig mad

- Lokale råvarer og indkøb baseret på bæredygtighed.

 

Du kan anvende den opnåede viden til at:

- Udvikle og fremstille klimavenlig mad

- Fremstille mad af lokale råvarer og råvarer i sæson

- Udvikle koncepter for klimavenlig mad baseret på økonomisk bæredygtighed.

AMU-kursus: Ja-Tak | Det klimavenlige køkken

HVOR

ZBC, Maglegårdsvej 8, Roskilde

HVORNÅR

Dato: 6. januar til 7. januar 2025

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.