Du opnår viden, som gør dig i stand til:
- At redegøre for de sensoriske principper i udviklingen af nye smørrebrødstyper
- At redegøre for metoder ved reducering af mængden af madspild ved optimal udnyttelse af de anvendte råvarer
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
- At fremstille innovativt pyntning og garniture til smørrebrød.
- At anvende tilberedningsmetoder og sæsonaktuelle råvarer på en innovativ måde
- At udvikle nye smørrebrødstyper med udgangspunkt i de klassiske smørrebrødstyper.
- At arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.
Hent materialer og
se eller gense webinarer
OBS: en del af indholdet er forbeholdt medlemmer af HORESTA og kræver medlemslogin. Er du medlem, kan du oprette login her. Det kræver kun dit medlemsnummer og postnummer.
Se eller gense et udvalg af tidligere afholdte webinarer og hent materialerne.
Billeder
Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede.
HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.
Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?
HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.
Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.