Du opnår viden, som gør dig i stand til:

- At redegøre for de sensoriske principper i udviklingen af nye smørrebrødstyper

- At redegøre for metoder ved reducering af mængden af madspild ved optimal udnyttelse af de anvendte råvarer

 

På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:

- At fremstille innovativt pyntning og garniture til smørrebrød.

- At anvende tilberedningsmetoder og sæsonaktuelle råvarer på en innovativ måde

- At udvikle nye smørrebrødstyper med udgangspunkt i de klassiske smørrebrødstyper.

- At arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

AMU-kursus: Ja-Tak | Innovativt smørrebrød

HVOR

Kold College, Landbrugsvej 55, Odense S

HVORNÅR

Dato: 13. - 15. januar 2025

Billeder

Der kan lejlighedsvis blive taget billeder til HORESTAs arrangementer. Det vil som udgangspunkt være stemningsbilleder og ikke personfokuserede. 

HORESTA forbeholder sig ret til at bruge billederne til markedsføring af egne produkter og ydelser.

Hvilket emne vil du gerne
på kursus i?

HORESTA planlægger løbende kurser om forskellige brancherelevante emner. Hvilke afhænger af, hvad vores medlemmer og andre interesserede har behov for.

Lad os høre hvilke emner du synes, vi skal arrangere et kursus eller webinar om, så planlægger vi det hurtigst muligt.