For medlemmer af HORESTA med mangel på arbejdskraft er der nu hjælp at hente.

Via vores samarbejdsaftale med vikar- og rekrutteringsbureauet Eurojob er det muligt at få opholds- og arbejdstilladelser igennem systemet væsentligt hurtigere end hidtil.

Eurojob er nemlig blevet certificeret og er dermed blevet en del af den statslige fast-trackordning for medarbejdere fra andre lande end EU og Norden.

Processen med at skaffe arbejds- og opholdstilladelse for en medarbejder fra tredjeland er med en fast-track ordning nede på cirka 10 dage. Det er markant hurtigere end uden om fast-track.

”Vi har oplevet at der kan gå 6-8 uger fra vi sætter processen i gang med at skaffe ophold- og arbejdstilladelse for folk fra tredjeland, og til at de lovligt er klar til at gå på arbejde,” fortæller direktør Lars Tobler fra Eurojob.

Medlemmer af HORESTA får 15 procent i rabat på Eurojob-ydelser.

Er du interesseret i at bruge Eurojob til rekruttering, kan du kontakte senior recruiter og account manager Maria Schou på tlf. 88 44 82 44 eller 93 39 13 71 (direkte)

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Log ind