Interessen for bæredygtige og planterige måltider er stigende, og menukortet er gæsternes første og nemmeste måde at spotte, om et spisested kan imødekomme deres ønsker på området.
Til denne Master Class på Food Festival i Aarhus får du inspiration til forskellige måder at planlægge og sammensætte en bæredygtig menu på, samt et overblik over valg af råvarer og måltidssammensætninger.
Fokus bliver fisk, kød og i særdeleshed planterigets mangfoldige verden. Plantebaserede retter kan sammensættes på mange forskellige måder, lige fra det mere enkle og klassiske til det visionære og kreative.
Masterclassen vil blande andet omhandle, hvordan man kan navngive og beskrive bæredygtige og planterige måltider på en måde som passer til lige netop jeres spisested, så I bedre kan imødekomme forskellige typer af gæster.
Tilmeld dig senest den 29/8 via tilmeldingsformularen her
Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte fødevarechef, Tine Skriver
Hvor:
Food Festival – ”SAMTALEKØKKENET ” på Tangkrogen, Aarhus C
Hvornår:
Søndag den 3. september 2023 klokken 09:30 – 11:30
Pris:
Gratis og inkl. entré til festivalen. Du kan tilmelde flere kolleger.
Ved No show opkræves 250 kroner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hoteller spås nu gylden fremtid
15-05-2024
-
Frigørelse giver hoteller bedre mulighed for at sælge alle værelser
15-05-2024
-
Hotel bygger ny værelsesfløj for tocifret millionbeløb
15-05-2024
-
Gourmetkok forfiner kendte retter hos Ikea
15-05-2024
-
Torvehallerne i Vejle udvider med 87 hotelværelser
15-05-2024
-
Nye emballage-regler på vej
15-05-2024
-
Ny EU-afgørelse kan give os billigere ferier
15-05-2024
-
Madens Folkemøde klar med det hidtil mest ambitiøse program
15-05-2024
-
Umut: Danskerne skal lære god opførsel når de går på restaurant
15-05-2024
-
Overskud hos Billund Lufthavnshotel
15-05-2024