Interessen for bæredygtige og planterige måltider er stigende, og menukortet er gæsternes første og nemmeste måde at spotte, om et spisested kan imødekomme deres ønsker på området.

Til denne Master Class på Food Festival i Aarhus får du inspiration til forskellige måder at planlægge og sammensætte en bæredygtig menu på, samt et overblik over valg af råvarer og måltidssammensætninger.

Fokus bliver fisk, kød og i særdeleshed planterigets mangfoldige verden. Plantebaserede retter kan sammensættes på mange forskellige måder, lige fra det mere enkle og klassiske til det visionære og kreative.

Masterclassen vil blande andet omhandle, hvordan man kan navngive og beskrive bæredygtige og planterige måltider på en måde som passer til lige netop jeres spisested, så I bedre kan imødekomme forskellige typer af gæster.

Tilmeld dig senest den 29/8 via tilmeldingsformularen her

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte fødevarechef, Tine Skriver

Hvor:
Food Festival – ”SAMTALEKØKKENET ” på Tangkrogen, Aarhus C

Hvornår:
Søndag den 3. september 2023 klokken 09:30 – 11:30

Pris:
Gratis og inkl. entré til festivalen. Du kan tilmelde flere kolleger.
Ved No show opkræves 250 kroner.

Tine.jpg
Fødevarechef
Tine Skriver

Bæredygtighed lever i det skjulte

Landets indkøbere af events og konferencer har for svært ved at orientere sig i, hvordan venues og konferencecentre reelt arbejder med miljø og bærdygtighed, viser ny undersøgelse.

Log ind