HORESTA har indgået en samarbejdsaftale, der hjælper dig til nye gæster og kunder.

Aftalen sikrer vores medlemmer særdeles attraktive tilbud på digital markedsføring gennem vores samarbejdspartner marketing- og contentbureauet Flip The Table.

Rabatterne omfatter en gratis opstartspakke til en værdi af 14.995 kr. og efterfølgende 20 procents rabat på Flip The Tables markedsføringsløsninger.

Flip The table er et professionelt og kreativt marketingbureau, som gennem innovation og strategi hjælper restauranter, barer og cafeer med digital markedsføring på sociale medier. 

15 års erfaring inden for restaurationsbranchen gør Flip The Table i stand til at levere branchespecialiseret marketingsløsninger, men også til at være en værdifuld samarbejdspartner, der forstår de daglige udfordringer ved at drive en restaurant.

Gennem datadrevet og performanceoptimeret annoncering kan I få hjælp til at nå ud til jeres målgruppe og maksimere dit afkast.

Du kan læse mere om dine fordele ved vores nye samarbejdsaftale her.

Nadeem 440X306
Medlemschef
Nadeem Wasi

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Log ind