Kom med når Kaare Harry Kjerrumgaard, der er en af landets mest benyttede kursusholdere og konsulenter i oplevelsesbranchen, lægger vejen forbi HORESTA og fortæller om to vidt forskellige emner, der dog begge er vigtige at have viden om, hvis I vil optimere forretningen.

Kursus: Spar tid og penge på rengøring – den 23. maj klokken 10:00-16:00

Du kan spare tid og penge ved at få forståelse for rengøringsopgaven, blandt andet hvorfor rengøringen tager den tid og koster det, den gør – og hvordan de forskellige afdelinger kan bidrage til omkostningsbesparelser.

Rengøringsudgiften kan ikke udregnes udelukkende på baggrund af kvadratmeter og belægning. Derfor kan det koste dyrt ikke at være bevidst om, hvilke faktorer, der har indflydelse på rengøringstiden og dermed udgiften.

I forbindelse med kurset vil der blive udleveret et beregningsværktøj, så hver deltager kan beregne tidsforbruget til rengøring for egen virksomhed.

Læs mere og tilmeld dig her.

Kursus: Synlighed på nettet og mere trafik til egen hjemmeside og online booking – den 25. maj klokken 09:00-16:00

Tag kontrol over jeres markedsføring og styrk jeres synlighed på nettet. Dette kursus skal hjælpe dig til at drive flere bookinger til egen hjemmeside og spare på kommissionerne til bookingportalerne.

I dag er det afgørende at være synlig dér, hvor gæsterne kommunikerer, deler og søger information samt inspiration online. For hvis de ikke ved, at I eksisterer, bliver det svært at tiltrække dem. Samtidig sker en stor andel af bookinger og ordrer online.

På kurset bliver du klogere på de forskellige muligheder for at øge jeres synlighed online. I løbet af kursusdagen får du også mulighed for at afdække og optimere jeres virksomheds tilstedeværelse på nettet.

Læs mere og tilmeld dig her.

Airbnb lancerer berømthedsoplevelser

Ved at lancere den nye Icons-kategori håber Airbnb at køre med på dette års store oplevelsestrend – og hvis den bliver relevant at tage platformen med ind i fremtiden.

Log ind