HORESTA Årsdag har i mere end et årti været den største netværksdag for hele turisme- og oplevelseserhvervet – og i år er ingen undtagelse.

Torsdag den 16. november 2023 åbner dørene i MCH Messecenter Herning til et brag af en dag, som du godt kan begynde at glæde dig til allerede nu!

Vi har netop åbnet for tilmeldingen til både dagsprogrammet og vores branchefest om aftenen, så skynd dig at booke din billet. Overvej også at invitere hele dit lederteam med. Vi ved af erfaring fra mange af vores medlemsvirksomheder, at det er lettere at implementere de nye tanker, når alle har deltaget og fået de samme input.

Årsdagen kommer denne gang til at handle om, hvordan hotel-, restaurant- og turisterhvervet kan blive bedre til at tiltrække og fastholde de bedste kompetencer. Meget handler om at opbygge en stærk arbejdspladskultur, og derfor har vi kaldt årsdagen ”The Power of People & Culture”.

Dagen bliver tætpakket med inspirerende og spændende oplæg på scenen, med kyndig styring fra den tidligere TV2-studievært, Karin Cruz Forsstrøm.

Der bliver også rigelig tid til at dyrke dine netværk med kolleger fra hele landet både før, under og efter oplæggene.

Vi åbner dørene til vores netværkslounge med morgenbrød og kaffe fra klokken 09:00. Årsdagen skydes i gang klokken 10:00, men vi har lagt en lang frokostpause og eftermiddagspause ind samt ekstra netværksmuligheder efter årsdagens afslutning, alt sammen i vores netværkslounge.

Efter at mørket er faldet på, er der også rig mulighed for at netværke, når vi endnu engang kan invitere til vores branchefest, HORESTA After Hours.

Vi glæder os til at se dig og resten af branchen til en festlig, hyggelig og inspirerende HORESTA Årsdag 2023!

Du kan tilmelde dig Årsdagen her.

Log ind