Hvis du mangler kvalificeret personale kan det være en idé at kigge uden for landets grænser. Desværre er det bare for nogle virksomheder uoverskueligt og for ressourcekrævende at rekruttere international arbejdskraft.

Heldigvis er der hjælp at hente – endda gratis. Gennem Workindenmark kan du nemlig få adgang til et netværk af rekrutteringskonsulenter, der tager sig af det praktiske arbejde.  

I 2023 hjalp Workindenmark flere end 265 hoteller og restauranter i Danmark med at rekruttere internationalt igennem vejledning, annoncering i udlandet og kandidatsøgninger. Det har ledt til 320 matches til konkrete stillinger i Danmark, hvor hovedparten kom fra Spanien, Portugal og Italien.

Hvis det lyder interessant, kan du høre meget mere om mulighederne for gratis hjælp til international rekruttering på webinaret den 25. marts klokken 10.00-11.00.

Tilmeld dig her

648 stykker bestik…..

Om mindre end tre uger kårer vi Årets Kok, Årets Tjener og landets bedste elever, og det er en stor praktisk øvelse, som involverer langt mere og langt flere end konkurrencedeltagerne.

Log ind