Bestyrelsen for HORESTA Camping havde inviteret folketingspolitikerne, Per Husted og Kris Skriver fra Socialdemokratiet, forbi til en drøftelse om campingreglementet og campingerhvervets udfordringer.

Under mødet mellem bestyrelsen og de to politikere blev en række emner drøftet, herunder den ulige konkurrencesituation med kommunale tilladelser, krav til hyttestørrelser samt finansieringsmuligheder for campingpladser.

Mødet var særdeles konstruktivt, og det var bestyrelsens opfattelse, at de to folketingsmedlemmer fik et godt indblik i branchen og i campingvirksomhedernes udfordringer.

HORESTA Camping ser frem til, at arbejdet med campingreglementet i den tværministerielle arbejdsgruppe går i gang og arbejder aktivt på at bistå denne, så branchen kan få indflydelse på de kommende ændringer i campingreglementet.     

 

Endnu en kommune vil have styr på autocampere

I Vejle Kommune vil politikerne have autocampister til at parkere på pladser, der er forbeholdt dem. Det er dog ikke den store regelbog, der findes frem, men snarere tanker om mere plads og selvbetjening.

Camping-gigant slår rekord i juli

Den skandinaviske campinggigant First Camp melder om omsætning på 335 millioner kroner i juli. Det er rekord, selv når effekten af opkøbte pladser regnes fra. Plads på Sjælland vækstede med 22 procent.

Log ind