Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter en reform af sundhedsvæsenet gjorde, at patienter, pårørende og personale blev flyttet til sygehusene i Sønderborg og Aabenraa, har der været stille på gangene på Haderslev Sygehus. Det gamle betonbyggeri er dog på vej til at blive vakt til live igen, da bygningen tidligere i år blev solgt til ejendomsselskabet Udsigten Haderslev, der ønsker foretage en renovering og indrette det tidligere sygehus således, at det i fremtiden får flere forskellige funktioner, skriver Standby.dk.

Visionen er, at bygningen – der har et etageareal på 51.868 kvadratmeter og ligger på en 341.944 kvadratmeter stor grund – blandt andet skal huse et nyt hotel, boliger til seniorer og familier samt kontorlokaler målrettet erhvervslivet.

Derudover drømmer ejendomsselskabet også om at udstille skulpturer på grunden, kunst i kælderen og opføre et hus af glas på taget, der både giver besøgende mulighed for at nyde udsigten over naturen omkring Haderslev Dam, og som virksomheder kan leje til møder eller arrangementer.

Læs hele historien her.

Ny i HORESTA: En personlig og hjemlig oplevelse

Midt på Svendborg Havn, med udsigt over Tåsinge i det sydfynske øhav, ligger Hotel Ærø, hvor oplevelsen for gæsterne skal være i øjenhøjde og nærværende. Nu har de meldt sig ind i HORESTA.

Log ind