”Nomas lukning er den perfekte anledning til at udforske nogle af de mindre kendte egne af Danmark.” Sådan lyder ordene i det amerikanske erhvervsmagasin Forbes, der i en artikel på deres hjemmeside fremhæver den danske madkultur, skriver Turistmonitor.
Og som sætningen antyder, er det ikke København, der denne gang er i fokus. Det er derimod Thy og Mors, der har fået spalteplads i det amerikanske magasin.
Området bliver kaldt for »en voksende kulinarisk destination i verdensklasse,« og Forbes fremhæver flere lokale restauranter og overnatningssteder såsom Hanstholm Madbar, Hotel Havbadet og Thy Whisky.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotel tilbyder dusør i jagten på arbejdskraft
28-03-2023
-
Danske Grød gør klar til at åbne i Norge
28-03-2023
-
Kro klimasikres for millioner
28-03-2023
-
Ejer ændrer mening: Planerne om et nyt Legoland er droppet
28-03-2023
-
Udvider med 8.000 kvadratmeter: Det bliver den første i Danmark
28-03-2023
-
Lars Larsen Group investerer i restaurant og cocktailbar
28-03-2023