”Nomas lukning er den perfekte anledning til at udforske nogle af de mindre kendte egne af Danmark.” Sådan lyder ordene i det amerikanske erhvervsmagasin Forbes, der i en artikel på deres hjemmeside fremhæver den danske madkultur, skriver Turistmonitor.

Og som sætningen antyder, er det ikke København, der denne gang er i fokus. Det er derimod Thy og Mors, der har fået spalteplads i det amerikanske magasin.

Området bliver kaldt for »en voksende kulinarisk destination i verdensklasse,« og Forbes fremhæver flere lokale restauranter og overnatningssteder såsom Hanstholm Madbar, Hotel Havbadet og Thy Whisky.

Læs hele historien her.

Årets Kok og Årets Tjener: Kom helt tæt på årets finalister

Fødevaremessen Madværkstedet i København danner den 21. marts rammer om Årets Kok- og Årets Tjener-finalerne. Det er de officielle danmarksmesterskaber for branchens dygtigste håndværkere, og du er velkommen til at lægge vejen forbi messen og se samt heppe på de 16 finalister.

Log ind