Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Danmark står over for store udfordringer i forhold til at udvikle de danske landdistrikter og små kystbyer.

Turisme- og naturerhvervet er en vigtig del af økonomien i områderne, og derfor er det afgørende at finde finansiering til projekter, der kan skabe vækst og udvikling. Det skriver Danmarksdemokraternes erhvervsordfører, Betina Kastbjerg på Turistmonitor.dk.

Hun mener, at den nationale turismestrategi lægger op til ambitiøse mål og derfor kræver en klar handleplan fra regeringens side for at blive indfriet. Her er det afgørende, at der afsættes nok penge til at finansiere projekter, som kan bidrage til at øge turismen i Danmark.

Erhvervsordføreren nævner også, at kystbyer og landdistrikter er afhængige af nye investeringer, da det bidrager til udviklingen af lokalsamfundet og samtidig styrker sammenhængskraften i Danmark. Turismen spiller en vigtig rolle i udviklingen af små byer og er en grundsten i vores samfund.

Betina Kastbjerg siger derudover, at hun vil forsøge at skabe de bedste rammer for turisterhvervet og har bedt Erhvervsminister Morten Bødskov om at forholde sig branchens udfordringer.

Læs hele historien på turistmonitor.dk

110 millioner kroner til fire turismeprojekter

Med en stor investering i turismeinfrastruktur ønsker Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse at tiltrække nye, private investeringer i dansk turisme. Bestyrelsen lægger vægt på turismens evne til at øge beskæftigelsen.

Log ind