Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det gav anledning til stor nysgerrighed i restaurationsbranchen, da en af tidens største, unge talenter, Anika Madsen, i november 2022 sagde sit job op uden at fortælle, hvad hun skulle i stedet.
Først nu røber hun, hvad der trak hende bort fra sin post som køkkenchef på Restaurant Fasangården i København, nemlig et job i Norge. Hun er blevet headhuntet til at skabe en spektakulær, flydende gourmetrestaurant i Hardangerfjorden, som ligger syd for Bergen på linje med Oslo.
I et landskab domineret af fjorde, bjerge og gletsjere flyder en kæmpe, skinnende, dobbeltkurvet ellipsoide, der formmæssigt er inspireret af et fiskeøje og finansieret af lakseproducenten Eide Fjordbruk.
Konstruktionen bærer navnet Salmon Eye, vægten er 1256 ton, diameteren er 25 meter, og Salmon Eye rummer også meget snart en gourmetrestaurant med Annika Madsen ved roret.
Læs hele historien på borssen.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Hotelejere forudser et mere frit marked efter afgørelse om Booking.com
16-05-2024
-
Stor hotelkæde går i offensiven: Igangsætter kapitaludvidelse
16-05-2024
-
Strategien om ”ro til det fortravlede liv” bar frugt
16-05-2024
-
Paustian-ejer sælger luksushotel i København for trecifret millionbeløb
16-05-2024
-
Hotel er stadig til salg
16-05-2024
-
Madmod og mavesmerter
16-05-2024
-
Danske restauranter går skaldyrs-bonanza
16-05-2024