Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Sunset Boulevard har vokseværk - og den internationale af slagsen.
Det fortæller adm. direktør Jens Broch, der samtidig beretter om ”store ambitioner” - især i Norge, hvor planen lige nu er at åbne tre restauranter og inden for en kort årrække få markedet til at udgøre en ikke ubetydelig del af Sunset Boulevard-forretningen.
”Det er ingen hemmelighed, at vores ambitioner for markedet er store, og at det selvfølgelig ikke er vores plan at stoppe ved de tre restauranter på sigt. Vi forventer, at den norske del af foreningen vil udgøre en signifikant del af vores samlede forretning i løbet af en relativ kort årrække,” skriver Jens Broch i en kommentar til FødevareWatch.
”Vores insights viser, at Sunset Boulevards koncept med frisklavet fastfood af en god kvalitet og bevidsthed om at reducere ressourceforbruget også vil falde i god jord hos nordmændene,” fortæller Jens Broch videre.
Læs hele historien på Fodevarewatch.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024