Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Allan L. Agerholm har valgt at trække sig fra posten som formand for Parken Sport & Entertainment, som ud over selve Parken og F.C. København også ejer Lalandia-kæden. Det skriver Turisme24.dk.

Formanden forklarer selv sin afgang med, at jobbet som formand er tidskrævende, og at han ønsker en position, hvor han i højere grad selv kan have hånden på roret.

“Det har været tre enormt spændende år, hvor vi sammen har arbejdet intenst på at udvikle Parken Sport & Entertainment, og hvor vi på mange områder er nået rigtigt langt og står væsentligt stærkere i dag end for tre år siden. Formandsposten er meget tidskrævende, og levner ikke meget tid til andre projekter. Jeg har mærket efter, og må indrømme at jeg har behov for at være mere ledelsesmæssigt udøvende, og det går fremadrettet ikke godt i spænd med en så tidskrævende rolle som formandsposten er i Parken Sport & Entertainment. Og så er tidspunktet for at stoppe rigtigt, nu hvor PSE og FCK er et rigtigt godt sted – både økonomisk og sportsligt,” siger Allan L. Agerholm.

Læs hele historien på turisme24.dk

Log ind