Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
På havnen i Gudhjem dyster fire af landets dygtigste kokke, med et bagtæppe af havvand og smukke klipper, når lokale råvarer fortolkes i retter der vil imponere et potent dommerpanel af topkokke fra Danmarks mest prominente restauranter. Det skriver Fødevarefokus.
Det er 15. gang at Sol over Gudhjem gennemføres og er en af grundene til, at solskinsøen har indtaget en position som international gastronomisk perle. Igen i år er det de lokale råvarer der er i centrum og spiller en afgørende rolle for maden.
Holdet der dyster om den prestigefyldte titel er sidste års vinder og kreativ køkkenchef på Skodsborg Kurhotel, køkkenchef på Restaurant Iris, Rosendal, Norge, køkkenchef på Villa Vest i Hjørring og køkkenchef på Studio i København K.
Læs hele historien på fodevarefokus.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
NY i HORESTA: Madklubben har fundet formlen
13-08-2024
-
Rekordmange hotelovernatninger i første halvår
13-08-2024
-
Husk opkrævning til HRT Kompetenceudviklingsfond
13-08-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA glæder sig over stigning i hotelovernatninger
13-08-2024
-
Dansk turisme oplever beskeden vækst i årets første halve år
13-08-2024
-
Inflationen i Danmark falder igen
13-08-2024
-
1.499 har skrevet til rådhuset: Nu inviterer de til stormøde om udeservering
13-08-2024
-
Turismen boomer i Europa – og flere er på vej
13-08-2024
-
Tripadvisor lancerer booking direkte i appen
13-08-2024
-
Nyåbnet restaurant skal servere for kongeparret
13-08-2024