Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Artiklen i New York Times, som blev udgivet i april, roser Rødvig Kro og Badehotel og køkkenchef Morten Vennikes kulinariske kreationer. Det skriver TV2.

Skribenten fra det amerikanske medie husker tilbage på sin tid som barn, hvor han besøgte sine bedsteforældre, der ejede Gjorslev Slot på Stevns. Nu er han tilbage – over 50 år efter sit første besøg.

Omtalen i The New York Times, som nyder følgeskab af ti millioner abonnenter, anses for at være en gylden mulighed for at tiltrække international opmærksomhed.

Rødvig Kro og Badehotel har allerede bemærket en stigning i interessen fra amerikanske besøgende på sin hjemmeside.

Læs hele historien på tv2.dk

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen

Log ind