Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den københavnske michelin-restaurant AOC, der fik stjerne nummer to i 2015, skal fra juli levere mad til det asiatiske flyselskab Singapore Airlines på flyene fra København til Singapore.

Køkkenchef hos AOC, Søren Selin, fortæller, at det har været en stor udfordring at udforme en menu, der dels kunne laves færdigt i en flykabine og samtidigt indeholde smag og udseende i 10.000 meters højde, som svarer til den mad, de serverer på AOC.

Flymaden fra København til Singapore bliver tilbudt til de 47 passagerer, der er plads til på Business Class. Forretten består af hummer med tomater, hyben, butternut squash og krondild. Hovedretten af Havtaske med variation af danske kartofler, muslinge-beurre blanc, ørredrogn og løgblomster.

Læs hele historien på Fodevarewatch.dk

Nye emballage-regler på vej

EU er kommet et skridt nærmere en ny forordning om emballage, som skal reducere brugen af plastic og øge genbrug

Log ind