Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Med en samlet støtte på 4 millioner kroner næste år skal midlerne styrke det danske kokkelandshold og Bocuse d’Or Danmark.
Adm. direktør i HORESTA, Pia E. Voss, fremhæver, at støtten både understøtter gastronomiens økonomiske betydning for turismen og cementerer Danmarks position som førende gastronomisk nation. Støtten skal også inspirere kommende kokketalenter.
Formanden for Bocuse d’Or Danmark, Mette Gammicchia, ser bevillingen som en vigtig anerkendelse af gastronomiens rolle i brandingen af Danmark.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
TV-indslag: Produktionsrabat skal få mere film og tv til Danmark
26-11-2024
-
Millionløft i finansloven skal fremme dansk gastronomi
26-11-2024
-
Nordsjællands største arena kæmper for økonomisk overlevelse
26-11-2024
-
200 mio. kr. skal løfte strandhotel i Karrebæksminde til nye højder
26-11-2024
-
Fald i endagsturisme rammer dansk turisme
26-11-2024
-
Bæredygtig københavnerrestaurant går konkurs efter 13 år
26-11-2024
-
125 mio. årligt skal lokke filmproduktioner til Danmark
26-11-2024