Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurantkæder i København, herunder Norrlyst og Madklubben, oplever markant vækst, selvom gæsterne er blevet mere prisbevidste.
Norrlyst har åbnet fem nye restauranter i 2024, drevet af en efterspørgsel på sociale oplevelser frem for blot måltider, ifølge adm. direktør Bjarke Just Nielsen.
Madklubben, som drives af Anders Aagaard, udvidede med fem nye restauranter i 2023 og forventer at åbne sin 47. restaurant senere i år.
Koncernen havde et overskud på 35 mio. kr. i 2023 og ser fortsat positiv vækst. Samtidig har Cofoco stifter Torben Klitbo lanceret det budgetvenlige Bouillon-koncept, som appellerer til en ny form for restaurantbesøg hele dagen.
Claus Juel-Jensen, adm. direktør for barkoncernen Rekom, bemærker dog, at forbrugerne er blevet mere forsigtige på natklubber og barer.
Læs hele historien på FødevareWatch
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Historisk kvartalsregnskab hos Københavns Lufthavne
05-11-2024
-
Marienlyst Strandhotel går mod rekordår i 2024
05-11-2024
-
Hotel d'Angleterre blandt de bedste hoteller i Nordeuropa
05-11-2024
-
Undgå greenwashing: Brug de rigtige udsagn når I beskriver jeres produkter
05-11-2024
-
Hotel Sanders modtager prestigefyldt Gazellepris
05-11-2024
-
Hotel Tønderhus vender konkurs til millionoverskud
05-11-2024
-
Sønderborg Lufthavn fordobler passagertallet i oktober
05-11-2024
-
Stor opbakning til krydstogtturisme på Bornholm
05-11-2024