Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Food Organisation of Denmark (FOOD) lancerer i samarbejde med Tuborgfondet det treårige projekt Morgendagens Madtalenter, der med en støtte på 3,8 mio. kr. skal styrke unge madentreprenører i Danmark.
Programmet henvender sig til unge mellem 20-30 år, der drømmer om at starte egne madkoncepter og tilbyder blandt andet workshops, netværksarrangementer og mentorordninger.
Et centralt element er innovationshubs, hvor deltagerne får mulighed for at teste deres idéer med støtte fra erfarne branchefolk. Programmet forventes at nå 300 unge og præsentere 30 nye restaurantkoncepter over de næste tre år.
Morgendagens Madtalenter skal sikre, at flere unge madentreprenører bliver i branchen og udvikler sig til fremtidens kulinariske skabere.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Restaurantkæden Mahalle genåbner efter konkursforløb
25-10-2024
-
Torben Klitbo fortsætter restaurantrejse med ambitioner om udlandet
25-10-2024
-
Regeringen bakker op om Esbjergs hotelprojekt på havneø
25-10-2024
-
Historisk beskæftigelse trods mangel på arbejdskraft
25-10-2024
-
Kritik af turismestrategi: Manglende klimafokus udfordrer målsætninger
25-10-2024
-
Organisation efterlyser storbyer i ny strategi
25-10-2024