Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Jan Cocotte-Pedersen, en af de største skikkelser i dansk gastronomi, er død efter et kræftforløb. Han var blandt de første til at opnå en michelinstjerne i Danmark med sin restaurant La Cocotte i 1983.
Cocotte-Pedersen opnåede også international anerkendelse ved at vinde guld ved Bocuse d'Or i 1989.
Gennem sin karriere har han haft stor indflydelse på dansk gastronomi og været aktiv som både krofatter, tv-kok og forfatter. Efter at have opnået endnu en michelinstjerne til Søllerød Kro i 1997, trak han sig tilbage og gik på pension for ti år siden.
Læs hele historien på Tv2.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny tjeneste fylder de københavnske restaurantborde
24-09-2024
-
Bühlmann Hotels præsenterer ny ledelsesstruktur
24-09-2024
-
Pizza Hut vender tilbage til Danmark med stor ekspansion
24-09-2024
-
Dansk gourmetpioner Jan Cocotte-Pedersen er gået bort
24-09-2024
-
Ny daglig leder hos Comwell Centralværkstedet i Aarhus
24-09-2024
-
Zócalo udvider med sund fastfood til danske provinsbyer
24-09-2024
-
Popl Burgers vinder titlen som Danmarks Bedste Burger 2024
24-09-2024
-
Small Danish Hotels indgår strategisk partnerskab
24-09-2024