Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den franskinspirerede bistro Ma Cuisine er netop åbnet på Nørrebro. Og det er ikke hvem som helst, der står bag det nye spisested. Makkerparret Charles Teinby og Andreas Malling driver også de populære københavner-restauranter Sankt Annæ 8, Lalala og 20a. Det skriver Københavnliv.

Ma Cuisine er en blandt flere restauranter, der lige nu skyder op i København, som har det til fælles, at de serverer velsmagende mad, der ikke koster alverden.

Her er det muligt at få en forret for under 50 kroner, og en hovedret for omkring 100 kroner, hvilket må siges at være billigt på den københavnske restaurantscene.

På bistroen kan man få seks retter for den nette sum af 292 kroner.

Læs hele historien på kobenhavnliv.dk

Åbner næste år: Kæde søger hoteldirektør

Hobo Hotels har gang i en nordisk ekspansion, og nu søger ejerkoncernen Strawberry den person, der får ansvaret for at drive det første danske hotel, som ventes at åbne i 2025.

Michelin-kok Yves Le Lay åbner restaurant i Hellerup

På historisk adresse åbner Yves Le Lay den 23. oktober ny restaurant på det tidligere Hellerup Park Hotel. Efter en gennemgribende renovering genåbner hotellet til december under navnet Park Lane Copenhagen.

Log ind