Gør du brug af HORESTAs medlemsfordelsaftale med Circle K? Med Circle K Pro får HORESTAs medlemmer en komplet løsning, hvor der som noget nyt også indgår fordele forbundet med opladning af elbiler.

”I denne tid med voksende udgifter skal vi finde besparelser alle de steder, hvor det er muligt. Derfor er vi i HORESTA glade for aftalen med Circle K til glæde for vores medlemmer, for der er ingen tvivl om, at brændstof og elopladning er nogle af de steder, hvor priserne er steget betragteligt,” siger Jeppe Møller-Herskind, kommerciel direktør i HORESTA.

Peer Bjergskov, Senior Regional Sales Manager, fremhæver en række fordele til HORESTAs medlemmer:

”Erhvervsløsningen sikrer brugerne store rabatter. I forhold til elbilsbrugerne, så har Circle K desuden landets stærkeste ladenetværk med 300 kW-lynladere over hele landet. Med Circle K Pro får HORESTAs medlemmer en samlet faktura, som gør det let og overskueligt, og samtidig giver erhvervskortet rabatter på kør-videre-produkter, så man kan få stillet sulten, mens bilen lader op,” siger Peer Bjergskov.

Læs mere om HORESTAs medlemsfordel med Circle K her.

Du kan finde en liste over eksisterende og kommende ladestandere her.

Stor opbakning til HORESTA forslag

HORESTA har præsenteret 10 bud på, hvordan turismen kan bidrage til vækst uden for de store byer, blandt andet ved at gøre taxalovgivningen fleksibel.

Log ind