Sæsonen for danske forlystelsesparker har været langt fra optimal rent vejrmæssigt. Snevejr i forbindelse med sæsonstart, den vådeste juli nogensinde målt og et stormfuldt efterår. Men selv under disse svære betingelser lander Fårup Sommerland med 664.803 besøgende alligevel det næsthøjeste besøgstal nogensinde – kun overgået af rekordåret 2022.

At kunne levere så stærke resultater i en sæson, der på papiret ikke burde komme i nærheden af så høje besøgstal giver tro på fremtiden. En fremtid, der byder flere store nyheder for den snart 50 år gamle forlystelsespark.

“Jeg er meget glad for, at vi formåede at lukke sæsonen med så flotte besøgstal. Det giver blod på tanden, og der er ingen tvivl om, at vi drømmer om en endnu bedre sæson i 2024. Dog falder påsken tidligt, og dermed åbner sommerlandet først i slutningen af april, så det bliver svært. Men med vores investeringer i Aquaparken og et bredere udbud af overnatningsmuligheder tror vi bestemt, at det kan lade sig gøre. Målsætningen er således en sæson, hvor vi kommer over besøgstallet for 2023 sæsonen,” siger Niels Jørgen Jensen, som er direktør i Fårup Sommerland.

Derudover vil 2024-sæsonen også byde på nye trætophytter i otte meters højde med plads til op til syv personer. Hytterne bliver udstyret med alle de fornødenheder, man kender fra et hotelværelse samt privat rutsjebane og terrasse med udsigt over parken.

“Vores nye topprodukt i overnatningsmæssig sammenhæng bliver trætophytterne. I første omgang skal vi oparbejde ekspertise i at bygge dem for derefter skalere konceptet, så endnu flere gæster kan opleve dem. Vi har også vores hotel og så udbygger vi vores campingtilbud, som vi melder mere ud om i det nye år. Det betyder, at Fårup Sommerland bliver en endnu stærkere overnatningsaktør i regionen,” fortæller Niels Jørgen Jensen.

Fårup Sommerland har opgraderet medlemskabet i HORESTA fordi det var det bedste match for parkens fuldtids- og sæsonansatte. Forlystelsesparken har været tidligere været tilknyttet HORESTA med deres hotel, men har nu meldt hele sommerlandet ind i HORESTA.

Log ind