Kom med når HORESTA afholder to Hotel Kick-off arrangementer den 1. juni i Vejle og den 7. juni i København. Her vil vi give dig indsigt i de seneste tal og tendenser fra branchen.

Derudover har vi inviteret en række brancheprofiler, som vil give deres bud på, hvilken fremtid vi ser ind i, ligesom Danske Bank vil give en status for dansk økonomi og danskernes privatforbrug.

Om Hotel Kick-off i Vejle
Torsdag den 1. juni 2023 klokken 9.00 - 13.30
Hotel Vejlefjord, Sanatorievej 26, 7140 Stouby

Hør blandt andet disse oplægsholdere:

  • Flemming Jakobsen fra Hotel Vejlefjord fortæller om hotellets ambitioner om at blive CO2-neutralt
  • Martin Ebmark fra Lufthavnshotellet i Billund giver et indblik i deres planer for hotellet, men også om den udvikling, de allerede har gennemgået på blandt andet F&B-området
  • Marianne Kjerkegaard Kristensen fra Vingstedcentret vil tale om at være ny i branchen og om Vingstedcentrets nye strategi
  • Tina Baungaard-Jensen fra Aarhus Airport fortæller om deres ambitioner for lufthavnen

Tilmeld dig og læs mere om Kick-off i Vejle her.

Om Hotel Kick-off i København
Onsdag den 7. juni 2023 klokken 9.00 - 13.30
DGI Byen, Tietgensgade 65, 1704 København

Hør blandt andet disse oplægsholdere:

  • Michael Stensbøl fra DGI-byen vil tale om deres nye strategi
  • Thomas Furulund fra CIC Hospitality fortæller om kæden og deres vision på det danske marked
  • Paneldebat med blandt andet Karim Nielsen fra Kølpin Hotels og Peter Haaber fra Zleep Hotels om potentialet i Københavns turisme.

Tilmeld dig og læs mere om Kick-off i København her

Arrangementet er gratis for HORESTA-hotelmedlemmer og koster 1.000 kr. ekskl. moms for deltagere i HORESTA Hotelvidenbank (ikke-medlemmer).

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind