HORESTA har ansat Mette Falkenberg Rasmussen som direktør for Politik og Bæredygtighed. Hun indtræder samtidig i direktionen.

Mette Falkenberg Rasmussen har senest været tilknyttet Mette Frederiksens regering som særlig rådgiver for miljøminister Lea Wermelin og bringer både politiske, strategiske og kommunikative kompetencer ind i organisationen.

Hun er uddannet cand.scient.pol og har efterfølgende taget en diplomuddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Udover tiden som særlig rådgiver for miljøministeren har Mette Falkenberg Rasmussen blandt andet fungeret som kampagnechef og seniorrådgiver hos Primetime, som politisk rådgiver hos HK Danmark, som public affairs konsulent i Forsikring & Pension samt som manager i Operate.

Artiklen fortsætter under billedet.

Mette Falkenberg Rasmussen er ny direktør for politik og bæredygtighed i HORESTA.

Mette Falkenberg Rasmussen er ny direktør for politik og bæredygtighed i HORESTA.

”Hotel-, restaurant- og turisterhvervet rummer enorme muligheder for at skabe både job og udvikling. Samtidig er det et erhverv, hvor der er stort fokus på at bidrage til den bæredygtige omstilling. Jeg glæder mig helt enormt til at få mulighed for at arbejde i dette krydsfelt”, siger Mette Falkenberg Rasmussen.

Hun ser HORESTA som en markant og troværdig stemme i den offentlige debat.

”Der bliver lyttet, når HORESTA rejser en sag, fordi det altid bygger på et sagligt grundlag og en stor indsigt i erhvervets vilkår”, siger Mette Falkenberg Rasmussen.

HORESTAs adm. direktør, Pia E. Voss, ser frem til at kunne byde Mette Falkenberg Rasmussen velkommen i direktionen.

”Med ansættelsen af Mette står vi bedst muligt rustet til at varetage branchens interesser i forhold til Christiansborg, på EU-plan, og i forhold til kommuner og regioner. Samtidig får vi både en dygtig leder og stærk holdspiller”, siger Pia E. Voss.

Mette Falkenberg Rasmussen tiltræder sit nye job den 1. maj.

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind