Uden en effektiv online tilstedeværelse bliver det sværere at tiltrække gæster. Derfor inviterer HORESTA til et kursus i, hvordan I skaber mere synlighed på nettet og driver mere trafik til egen hjemmeside.

Kurset foregår den 22. november klokken 09:00-16:00 i Trekantområdet. Kurset vil hjælpe jer med at tage kontrol over jeres markedsføring og få flere bookinger til egen hjemmeside og dermed spare på kommissionerne til bookingportalerne.

Det er vigtigt, at kunderne har kendskab til virksomhedens eksistens, og at man er synlig dér, hvor gæsterne kommunikerer, deler og søger information samt inspiration. En stadigt stigende andel af bookinger og ordrer sker nemlig online.

HORESTAs kursus gennemgår de forskellige muligheder for at øge synligheden på internettet, udover ved søgeordsoptimering, sociale medier og kommisionsbetalt markedsføring. I løbet af kursusdagen får I mulighed for at afdække jeres virksomheds tilstedeværelse på internettet med henblik på at prioritere optimerings-mulighederne for øget synlighed online.

Læs mere og tilmeld dig kurset her

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind